Campagne 2018

Geen verschil tussen PRD en GB? Toch wel!
Een impressie van stemgedrag van beide lokale partijen over verschillende onderwerpen.
Op 29 januari jl. maakten we foto's voor onze campagne. Dit zijn onze eerste vijf kandidaten!
Gemeenteraadslid John Bartels (PRD) las op 29 januari op verzoek voor uit “Ssst! De tijger slaapt”(prentenboek van het jaar 2018) bij peuterspeelzaal Dol-fijn in Oosterbeek.
Op 6 februari hield de PRD een instructiebijeenkomst voor jongeren van het Dorenweerd College. Dit i.v.m. de jeugdgemeenteraad, die op 23 februari in het gemeentehuis gehouden wordt. We hopen, dat de jongeren, die de PRD of RZS vertegenwoordigen hun voordeel ermee hebben opgedaan.
Op 10 februari was de officiële aftrap voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen: gezamenlijk posters plakken!
Op februari 2018 vond de jaarlijkse jeugdgemeenteraad voor de 25e keer plaats. De jongeren, die de PRD vertegenwoordigden deden het prima!
Geweldig toch! Onze PRD-verkiezingsposter tijdens Nieuwsuur (11 maart 2018) regelmatig zichtbaar pal achter presentator Twan Huys!
Ook jonge PRD-ers doen enthousiast mee!
Op 10 maart jl. nam John Bartels in de bus van GldStemt deel aan een debat.
Onze culturele themabijeenkomst op 10 maart jl. was goed bezocht.
Het koperensemble van Muziekvereniging Eendracht, Jan Hein Bannier met een lezing over "Vierhonderd jaar Papiergeschiedenis in de gemeente Renkum" en het Historisch Genootschap Redichem met een kleine expositie van fotopanelen, maakten deel uit van het programma.
De PRD-caravantour, wij komen bij u langs!
Rosemarie Hoynck van Papendrecht, Pascalle Evers, Tessel van Tuil en Silke Jansen zijn studenten van het Dorenweerd College en wilden een presentatie over de PRD en de gemeenteraadsverkiezingen houden. Zodoende volgde er een plezierige ontmoeting op school en hebben we informatie uitgewisseld.
Daarbij waren ook twee redactieleden van de schoolkrant aanwezig.
Ester Puyenbroek reikt aan Bouke (6), één van de drie winnaars, een prijsje uit.