Annemiek Nijeboer

Ik ben Annemiek Nijeboer, 42 jaar, en ik woon in Wolfheze.
Een dag heeft maar 24 uur. Waarom zou je kostbare tijd steken in politiek als je op zoveel andere manieren verdienstelijk kunt zijn voor de medemens. Juist daarom. Ik heb in contact met de inwoners van onze dorpen gemerkt dat veel mensen mooie, goede dingen doen. Maar ik heb ook gemerkt dat de wisselwerking tussen gemeente en inwoners niet altijd flexibel verloopt. Ik wil graag die verbinding tussen gemeente en inwoners maken.
Ik zou het fantastisch vinden als elke inwoner trots is op onze gemeente en haar bestuur omdat er zo goed naar hen geluisterd wordt, omdat ze zich serieus genomen voelen en omdat er daadwerkelijk iets gedaan wordt met hun goede ideeën en plannen. Ik geloof dat onze gemeente er dan op alle manieren mooier gaat uitzien. Dat mensen gelukkiger worden. Ik citeer Salomo in uit het spreukenboek: Als beleid ontbreekt, komt het volk ten val, maar er is redding, als er vele raadgevers zijn. (11:14)
Vier jaar lang heb ik als raadscommissielid nieuwe visies voorbij zien komen. Het wordt nu tijd dat er echt iets gaat gebeuren, samen met de inwoners. Daarom ben ik graag raadslid van de Partij Renkumse Dorpen.